Trouwen in het Betoverende Portugal: De Perfecte Bestemming voor Jullie Destination Wedding”

Portugal is de perfecte bestemming voor jouw destination wedding!

Naast Italië, Spanje en Frankrijk is Portugal een opkomende bestemming voor destination weddings. En dat snap ik helemaal! Portugal heeft alle ingrediënten voor die perfecte elopement of destination wedding.

Waarom is Portugal de perfecte bestemming voor jullie elopement of bruiloft?

01

Romantische setting

02

Portugal ademt romantiek met zijn pittoreske dorpjes, historische kastelen en prachtige stranden. Van de charmante straatjes van Lissabon tot de betoverende wijngaarden rondom trouwlocaties zoals deze topper van een locatie: Casa Sacoto.

Perfect klimaat

Met een mild klimaat het hele jaar door is Portugal de ideale bestemming voor een bruiloft. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie in de lente of een zomerse bruiloft aan het strand, het weer zal jullie zeker niet teleurstellen.

03

Goed eten

Voor fijnproevers is Portugal the place to be! Geniet van heerlijke streekgerechten, verse zeevruchten en bekroonde wijnen die jullie bruiloftsdiner onvergetelijk zullen maken.

04

Budget

In vergelijking met andere Europese bestemmingen biedt Portugal uitstekende waarde voor jullie geld. Portugal is over het algemeen een goedkoper land wat het plannen van een buitenlandse bruiloft interessant maakt.

Gaan jullie in het buitenland trouwen?

Leveranciers

  • Weddingplanner: Rebecca Marie weddings
  • Venue: Casa Sacoto
  • Wedding dress: Rozie bride
  • Stationery: Graystarlingstudio
  • HMUA: Amyrose makeupartist

Ik vlieg graag met jullie mee!

Brochure aanvragen

Share this story